Erindringsbøger

Har du skrevet dine erindringer?

Har du skrevet dine erindringer, og vil du gerne have hjælp til at få dem trykt og samlet i en erindringsbog? Vi er specialiseret i at lave bøger med erindringer. Og vi kan også hjælpe dig, hvis du kun ønsker få eksemplarer af din bog til dine børn og børnebørn.

Selvom hver enkelt bogproduktion er forskellig, foregår det typisk således, at du sender indholdet til os, og så hjælper vi med at lave et flot omslag og trykker bogen. Men vi kan selvfølgelig også hjælpe med mere end det. Vi kan fx læse korrektur og opsætte hele bogen med dine egne billeder.

Har du ikke mod på at opsætte en bog selv, kan vi hjælpe med opsætningen. Vi hjælper næsten altid med omslaget. Det kan godt være svært selv at lave tekst på ryggen af bogen eller farvetryk ud til kanten af omslaget. Når vi hjælper med omslaget, garanterer vi, at din bog får et flot og indbydende udtryk, der passer til netop dine erindringer.

I huset har vi dygtige grafikere, der kommer med idéer til opsætningen af omslaget ud fra dine ønsker. Du kan selvfølgelig også får hjælp til resten af bogen. Vi har stor erfaring med alt lige fra små justeringer i dit fremsendte arbejde til design og opsætning af hele erindringsbogen. Det kan tilpasses efter dine ønsker og pengepung.